Sibinlinnebjerg

Sibinlinnebjerg

Onze geschiedenis
Sibin / Linnebjerg werd in 1997 opgericht door twee jonge professionals, die knitwear-mode van buitengewone kwaliteit en een opwindend ontwerp wilden creëren.

Wat doen we?
Kleding is communicatie en het Sibin / Linnebjerg-ontwerp stuurt een definitieve boodschap van kwaliteit, trendy ontwerpen en een link naar traditie in onze keuze van grondstoffen en productiemethoden. We willen kwaliteit in alles, zonder compromissen en het beste voor onze klanten.

Onze ontwerpen voor jongere vrouwen, mannen en voor kinderen zijn een mix van “ontmoeting met de toekomst” in moderne stukken, en van het mengen van traditie en klassieke stijlen, in overeenstemming met wat de markt wil. Je kunt je elegant en ontspannen voelen en een vleugje “de catwalk” voelen met onze producten. Sibin / Linnebjerg vertegenwoordigt het merk Sibin / Linnebjerg ™.

Wat zijn we?
Wij zijn een groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf en onze klantenbasis is relevant voor onze keuze van de marktpositie als een belangrijke leverancier voor winkels in Scandinavië en Europa die het beste willen doen voor hun klanten en die het volgende constant willen presenteren.

VIDEO

VOLG ONS

Scroll to Top