MAC jeans

MAC jeans

MAC is zich volledig bewust van haar maatschappelijke en ecologische verplichtingen jegens haar personeel, klanten, contractuele partners en het milieu – ook buiten de muren van haar eigen hoofdkantoor.
Bij het selecteren van leveranciers en contractuele partners, MAC van mening dat het van het grootste belang dat ten minste minimum normen voor werknemers en universele ethische principes wordt voldaan. Dit omvat met name de sociale voorwaarden contract voor werknemers, met name met betrekking tot de werktijden, minimumloon en regelgeving gezondheid en veiligheid op de werkplek. Evenzo MAC acht het belangrijk zo milieuvriendelijk mogelijk produceren en te voldoen aan de geldende milieunormen.

MAC dream jeans

Perfecte pasvorm, bovengemiddelde kwaliteit, een goede prijs-kwaliteit verhouding en een hoog fashion mate – dat zijn waarden MAC is model staat voor bijna 40 jaar. Met deze filosofie, heeft MAC continu vaste voet gekregen in de Europese kledingindustrie.
MAC produceert broek in perfecte pasvorm en eerste klas kwaliteit en slaagde erin om zich te vestigen als een betrouwbare partner. Geen winst op korte termijn, maar op lange termijn klanttevredenheid is de belangrijkste doelstelling van het bedrijf. Behoeften van de klanten en hun tevredenheid zijn duidelijk in het middelpunt van de belangstelling. Vandaag meer dan 5 miljoen broeken worden verkocht in heel Europa.

MAC jeans melanie

MAC is opgericht in Wald/Rossbach buurt van Regensburg in 1973. Alles begon met het idee van de lancering van de perfect passende – en toch betaalbaar – broek vrouwen ‘ op de markt. Het begin van een succesverhaal. Vandaag, MAC verkoopt meer dan 5,6 mio broeken per jaar en is een van de toonaangevende producenten van broeken vrouwen en mensen in Europa.
In ons bedrijf , we blijven de toekomst op te bouwen.
Daarom bieden wij een veel groei en ontwikkeling mogelijkheden om jonge professionals. Jonge professionals uit alle vakgebieden vinden een aantrekkelijke omgeving – voor hun potentieel, hun ideeën en hun carrière.

VIDEO

VOLG ONS

Scroll to Top