Fresh!

Fresh!

Vrouwelijk, hip en tijdloos:
Wat wij vaak horen is dat onze kleding hip, stoer maar ook vrouwelijk is en, hoewel het onmiskenbaar typisch Fresh! is, altijd goed gecombineerd kan worden en voor meerdere gebruiksmomenten op de dag geschikt is. En dat is precies wat we willen zijn; een merk met items waarmee of waarin je je goed voelt en waar je lang plezier van hebt en die je eigen stijl benadrukken. Het moet het mooiste in je naar boven halen. Alle kledingstukken van Fresh! kun je eindeloos met elkaar Mixen & Matchen, we maken onze items niet voor één seizoen, we willen dat je het langere tijd kunt dragen en kunt combineren met items uit de huidige collectie maar ook met wat je eerder van ons hebt aangeschaft, of volgend jaar nog gaat aanschaffen zodat je een mooie garderobe op kunt bouwen.

Fresh! kleding

Way of Living
We hebben inmiddels een brede basis trouwe fans. Fresh! is voor veel vrouwen echt een Way of Living. Pure, zachte stoffen, natuurlijke kleuren, in een frisse, en tijdloze stijl die een ingetogen luxe uitstraalt. Een kleding lijn, waarin je je mooi en happy voelt.

Fresh! collectie

Puur en Stijlvol
Voor ons moet Fashion vooral comfortabel, puur en stijlvol zijn. Wij doen dat door aandacht te geven aan kleurgebruik, veelal poederachtige kleuren, details, belijning en een goede pasvorm. Ons bedlinnen moet een fris gevoel geven en een pure en rijke uitstraling hebben. Met rustige, natuurlijke kleuren, veel wit in combinatie met kiezel-, taupe- en zandtinten, soms met een bijzonder stiksel of mooie knopen.

VIDEO

VOLG ONS

Scroll to Top